Συγκλονίζει η μητέρα του Αντώνη.. «Ήθελα η ζωή του να δώσει φως» (βίντεο)

Στην ημερίδα «Καμπάνια για τη Δωρεά Οργάνων» μίλησε η κ. Μαίρη Τζουλάκη, μητέρα του αδικοχαμένου Αντώνη, περιγράφοντας τις στιγμές δωρεάς οργάνων του γιου της μετά το τροχαίο.

Με τρεμάμενη φωνή στάθηκε περήφανα μπροστά στο κοινό και συγκλόνισε το κοινό μιλώντας για τα δώρα ζωής που χάρισε ο 22χρονος γιος της "φεύγοντας"..


Απόσπασμα της ομιλίας της
«Είμαι εδώ μπροστά σας όχι ως μια χαροκαμένη μάνα, αξιολύπητη αλλά ως μια περήφανη τυχερή μητέρα για το παιδί που είχα και γι’ αυτό που κατάφερε να αφήσει πίσω του. 
Η ζωή είναι μικρή, η υστεροφημία αιώνια..
Δεν χρειάστηκα δύναμη, όπως μου λένε, για να πάρω αυτή την απόφαση για τη δωρεά οργάνων, για μένα ήταν το αυτονόητο.
Η ζωή όλων μας είναι πολύτιμη, πόσω δε μάλλον του παιδιού μας, είναι ο θησαυρός μας. Ήταν τα πάντα. 
Ήθελα να εξυψώσω τη ζωή του. 
Να την κάνω να δώσει φως τη στιγμή που για μας ερχόταν το σκοτάδι» είπε η κ. Τζουλάκη, με φωνή που συχνά ξέσπαγε σε “σιωπηλούς” λυγμούς.

Ο Αντώνης Μαυρογιαννάκης υπήρξε θύμα τροχαίου στην Κρήτη. Οι γονείς του, με μεγαλείο ψυχής, πήραν τη γενναία απόφαση να μην αφήσουν το παιδί τους να πεθάνει… Αποφάσισαν να χαρίσουν δώρα ζωής σε τέσσερις συνανθρώπους μας μέσα από τη δωρεά οργάνων του παιδιού τους.

Σημειώνεται πως η ημερίδα με θέμα «Καμπάνια για τη Δωρεά Οργάνων» οργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου. Ξεκίνησε από το Ηράκλειο και θα συνεχιστεί με ανάλογες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σχόλια