Η Αγγελική από την Κέρκυρα είναι ο "άγγελος" που θα σώσει τη ζωή ενός ασθενή!

Το διοικητικό Συμβούλιο του Φάρου Ζωής, ενημερώθηκε από τον γιατρό Βασίλη Ανδριώτη, που στηρίζει κάθε προσπάθεια του Συλλόγου, για την συμβατότητα ενός ακόμα δότη από το νησί της Κέρκυρας. Η Αγγελική είναι ο “άγγελος” που θα δώσει και πάλι ζωή σε κάποιον ασθενή.

Ο ιατρός Βασίλης Ανδριώτης, ανέφερε τα εξής: "Ακόμη μία Κερκυραία, η τρίτη κατά σειρά, προσέφερε αιμοποιητικά κύτταρα σε ασθενή που χρειαζόταν μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η Αγγελική ανταποκρίθηκε θερμά από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε συμβατή με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει έναν άνθρωπο να κερδίσει τη ζωή του πίσω, να τον κρατήσει ζωντανό. Πολλά συγχαρητήρια στην Αγγελική και στην οικογένειά της που την ενθάρρυνε να κάνει αυτό το δώρο ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του συλλόγου Φάρος Ζωής, τήν Ιατροχειρουργική Εταιρεία καθώς και τους συναδέλφους μου στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για την αγαστή συνεργασία ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός.

Τέλος, το Διοικητικού Συμβουλίου του Φάρου Ζωής με μια συγκινητική επιστολή, ευχαριστεί από καρδιάς τη δότρια: “Αγγελική μου, το Δ/Σ , τα μέλη του Φάρου Ζωής αλλά και όλη η κοινωνία σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την γενναία σου απόφαση να δώσεις ελπίδα στη ζωή σε ένα παιδί ή σε έναν συνάνθρωπο! Λίγες ώρες από τον χρόνο σου θα δώσουν το μεγαλύτερο δώρο, μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!”


Πηγή: https://corfutvnews.gr/faros-zois-akoma-enas-symvatos-dotis-myelou-ton-oston-vrethike-stin-kerkyra/

Σχόλια